Zagreb domaćin prve Gazpromneft-Lubricants i SPREM-line partnerske konferencije

web-konferencija

SPREM-line d.o.o., generalni zastupnik Gazpromneft-Lubricants LTD za tržišta Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Švicarske, i Bosne i Hercegovine uz podršku tvrtke Gazpromneft-Lubricants LTD, organizirali su prvu partnersku konferenciju, 12.-tog prosinca u Zagrebu.

Konferencija pod nazivom “Gazpromneft-Lubricants i SPREM-line partnerska konferencija” u kongresnom centru hotela Antunović okupila je više od 55 domaćih, ali i regionalnih predstavnika tvrtki iz industrije ulja i maziva.

Cilj konferencije je predstavljanje regionalnog strateškog plana poslovanja tvrtke SPREM-line za 2016. godinu, unapređenje partnerske mreže, te razmjene iskustava i aktualnih izazova na tržištu. Konferenciju je otvorio vlasnik SPREM-linea, gospodin Zdenko Šprem,  a važnosti i značaju iste dodatno je doprinijelo i i prisustvo predstavnika tvrtke Gazpromneft –Lubricants LTD, gdje se svim prisutnima obratio gospodin Alexander Klimashin, zamjenik generalnog upravitelja, i  gospodin Andrey Drach, voditelj poslovnog razvoja za EU.

Prisutnima su se obratili i djelatnici SPREM-linea, izlaganjem o temelju djelatnosti tvrtke od strane gđe Maje Čilaš, iz sektora financija, a najveća pažnja usmjerena je izlaganju o proizvodnom portfelju, viziji i zadacima poslovanja za 2016. godinu, te marketing aktivnostima i prednostima proizvodnog portfelja kao tržišnim prilikama za budući rast i razvoj  što su prisutnim prezentirali gosp. Damir Dimić, voditelj prodaje, gosp. Marko Špeljko, regionalni direktor prodaje,  i gđa Anela Karahasan, marketing & PR.

Organiziranje  godišnjih konferencija u cilju stvaranja snažne distributerske mreže sastavni je dio poslovne strategije tvrtke Gazpromneft-Lubricants LTD, a što je sad i jedan od zadataka tvrtke SPREM-line, kao generalnog zastupnika Gazpromneft-Lubricants LTD za šest zemalja Europe.