Novo poglavlje hrvatskog gospodarstva

web-zastupstvo

SPREM-line d.o.o., kao generalni distributer Gazpromneft – Lubricants LTD ne samo da je hrvatsko tržište obogatio novim asortimanom ulja, maziva i derivata, već od sada otvara i jedno potpuno novo poglavlje hrvatskog gospodarstva imenovanjem za generalnog zastupnika Gazpromneft – Lubricants LTD proizvoda za tržišta Njemačke, Švicarske, Austrije, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Početkom prošle godine, tvrtka SPREM-line imenovana je za generalnog distributera Gazpromneft – Lubricatns LTD – G-ENERGY i NISOTEC ulja, maziva i derivata za Hrvatsku, nakon čega SPREM-line ostvaruje zavidne rezultate i odličnu poziciju na tržištu što je okrunjeno generalnim zastupstvom Gazpromneft – Lubricants LTD za šest zemalja Europe.

Uspjeh SPREM-linea se nastavlja i na bosanskohercegovačku tvrtku AUTOline, koja je također u vlasništu gosp. Šprema, a koja ovaj uspjeh slavi imenovanjem za direktnog uvoznika i distributera Gazpromneft- Lubricants LTD za Bosnu i Hercegovinu, te budućim otvaranjem servisnog centra G-Energy Service.

„U ovom turbulentnom okruženju uspjeh za mnoge tvrtke je prvenstveno izboriti se, a zatim i zadržati poziciju na tržištu, a SPREM-line ne samo da je ostvario uspješne rezultate plasiranjem visokokvalitetnih G-ENERGY ulja i to po prvi put na hrvatskom tržištu, već je sada generalnim zastupstvom Gazpromneft – Lubricants LTD za tržišta Njemačke, Austrije, Švicarske, Slovenije, Hrvatske, te Bosne i Hercegovine otvorio jedno potpuno novo poglavlje hrvatskog gospodarstva, ali prije svega to je i korak više za kompletnu RH, jer je ovo ujedno i prvi ovakav uspjeh jedne domaće tvrtke u segmentu motornih ulja.Istodobno, moram dodati, da je ovo i prvi put u Europi da Gazpromneft – Lubricants LTD općenito odlikuje tvrtku generalnim zastupstvom, naročito generalnim zastupstvom za više tržišta, a što je nama pripala čast. “, ističe vlasnik i direktor gosp. Zdenko Šprem.

Dodatni uspjeh SPREM-linea ogleda se u tome da je dosadašnji asortiman obuhvaćao proizvode iz porodice G-Energy, a od sada je portfelj proizvoda proširen kompletnim asortimanom Gazpromneft – Lubricants proizvoda.

„Ovaj sjajan rezultat motivira i nas djelatnike na još više truda i rada. Naši planovi su ambiciozni, a oslonjeni su na znanje, timski duh, iskustvo, i mrežu partnera iz navedenih zemalja, uz glavni adut – vrhunsku kvalitetu proizvoda, koji je potvrđen garancijama vodećih proizvođača putničkih i gospodarskih vozila“, naveo je gosp. Marko Špeljko, regionalni manager.

Tvrtka SPREM-line osnovana je 2012. godine kao servisno-prodajni centar sa širokim spektrom usluga i specijalizacije u servisno-dijagnostičkom segmentu prema svim europskim standardima. 2014. godine tvrtka SPREM-line postaje generalni distributer za Gazpromneft – Lubricants G-ENERGY i NISOTEC ulja, maziva i derivate za Hrvatsku. SPREM-line danas osim djelovanja kao generalnog zastupnika Gazpromneft – Lubricants LTD za šest zemalja Europe, nudi i usluge veleprodaje originalnih i visokokvalitetnih zamjenskih rezervnih dijelova za gotovo sve marke automobila. Sjedište tvrtke je u Zagrebačkoj aveniji 104, Zagreb gdje je dostupan cjelokupan proizvodni asortiman, dok je dio ponude dostupan na Croduxovim benzinskim postajama, i kod mreže pod-distributera. Vizija tvrtke SPREM-line je postati sinonim kvalitete, superiornosti, i standarda kupcima pri kupnji, zaposlenim poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner, te društveno odgovorna tvrtka pod sloganom „Vaš pouzdan partner“.