SPREM-line na Gazpromneft – Lubricants LTD konferenciji u Sochiju

web-konferencija-sochi

Od 18. – 20. ožujka u Sochiju, Rusiji, u organizaciji Gazpromneft- Lubricants održana je međunarodna konferencija za distributere, na kojoj je ispred tvrtke SPREM-line kao generalnog distributera Gazpromneft ulja, maziva i derivata iz Hrvatske prisustvovao gospodin Zdenko Šprem.

“Konferenciji je prisustvovalo 400 predstavnika ispred renomiranih tvrtki, distributera Gazpromneft – Lubricants širom svijeta gdje poziv upućen, mladoj, Hrvatskoj tvrtki SPREM-line predstavlja izniman uspjeh”, ističe vlasnik i direktor, gospodin Šprem.

KONFERENCIJSKI PROGRAM

Tijekom trodnevne konferencije prisutni su upoznati sa ostvarenim rezultatima u 2014. godini, kao i predstojećim planovima, i zadacima za 2015. godinu. Naročita pažnja pridata je analizi trenutne svjetske tržišne situacije, te u skladu s tim šansama i prilikama za budući rast i razvoj.

Iako Gazpromneft – Lubricants LTD kontinuirano ulaže u razvoj i imidž brenda kroz različite marketinške alate, tehničku podršku, i distributersku mrežu, i za 2015. godinu predviđen je nastavak tog trenda, no sad sa još aktraktivnijim ponudama krajnjim korisnicima i aktivnijeg intenziteta u cilju što boljeg etabliranja brenda u premijum segmentu.

Pored zvučnih i rukovodećih imena iz Gazpromnefta poput:  Roman Zimovetsa, Alexander Klimashina, Igor Savina, Dimitry Vande, Stanislava Doroshchenka, učesnicima se obratio i generalni direktor tvrtke Gazpromneft – Lubricants LTD  gospodin Alexander Trukhan.

Iz tvrtke Gazpromneft – Lubricants LTD ističu da održavanje godišnjih konferencija predstavlja sastavni dio poslovanja čime se želi stvoriti snažna distributerska mreža i koordinacija u radu distributera. Također učesnici su pored konferencijskog dijela programa, imali priliku upoznati prirodne ljepote grada Sochija, te uživati na stazi formule F1.

Tvrtka SPREM-line d.o.o. generalnim zastupstvom Gazpromneft – Lubricants  LTD i NISOTEC ulja i maziva obogatila je Hrvatsko tržište širokom paletom novih proizvoda. Proizvodni program Gazpromneft –  Lubricants LTD, G-ENERGY i NISOTEC ulja, maziva i derivata pokriva potrebe kompletnog tržišta i ispunjava njegove zahtjeve kako u premium  tako i u srednjem segmentu. Dodatni uspijeh tvrtke SPREM-line ogleda se u izvoznom programu Gazpromneft – Lubricants i Nisotec ulja, maziva i derivata usmjerenom prema 5 europskih zemalja  i to: Sloveniji, Mađarskoj, Njemačkoj, Austriji, i Švicarskoj.